ACASĂ    PORTOFOLIU    FABRICI    CERTIFICĂRI    DESPRE NOI    CONTACT
 Acasa   >   Servicii   >   Activităţi sociale   

Activităţi sociale

Fundatia CON-A        Fundatia CON-A

Fundaţia CON-A a luat fiinţă la iniţiativa domnului inginer Mircea Bulboacă, în ianuarie 2008 şi îşi propune să sprijine comunitatea şi valorile atât din mediul sibian, cât şi din întreaga ţară. Fundaţia CON-A continuă în acelaşi stil profesionist efortul Grupului CON-A în latura socială a comunităţii sibiene.

Prin activitatea desfasurata de fundatie se urmareste:

  • - promovrea și susținerea inițiativelor socio-economice locale și regionale;
  • - creșterea gradului de acces al copiilor cu dizabilități la serviciile sociale prin promovarea și dezvoltarea programelor sociale comunitare care să răspundă nevoilor acestora;
  • - creşterea gradului de cultură şi a nivelului de implicare socială a indivizilor şi de a susţine proiectele caritabile ale organizațiilor partenere care generează impact în arii diverse ale vieţii sociale precum sănătate, protecţia mediului, educaţie
  • - acordarea de sprijin material pentru întreținerea și funcționarea instituțiilor de învățământ, cultura și știință.

În cei opt ani de activitate, Fundația CON-A a sprijinit peste 1350 de persoane aflate în situații de dificultate (elevi, studenți, adulți), dintre care aproximativ 800 de copii sunt cuprinși în medii instituționalizate (centre de plasament, instituții de învățământ, organizații studențești).

Pentru a putea derula în mod eficient aceste proiecte, Fundația CON-A are nevoie de fonduri.

Una dintre modalitățile de finanțare a Fundației CON-A se concretizează în donarea de către contribuabili a 2% din impozitul anual. Legislația permite contribuabililor să direcționeze 2% din impozitul anual către o fundație, în mod contrar cei 2% rămânând la stat. Fundația CON-A poate fi sprijinita prin semnarea unei cereri, pentru donarea celor 2% din impozitul anual până la 25 mai.

Dacă doreşti sa cedezi 2% din impozitul tau anual Fundaţiei CON-A, descarcă formularul AICI. Îl poţi trimite, apoi, completat la adresa alina.daja@cona.ro.

Link: www.FundatiaCONA.ro

UNIMAT

distribuitor de materiale de construcții din cadrul grupului CON-A
www.unimat.ro

Fundația CON-A

se implică în comunitate!
www.fundatiacona.ro
© 2019. Toate drepturile rezervate.