ACASĂ    PORTOFOLIU    FABRICI    CERTIFICĂRI    DESPRE NOI    CONTACT
 Acasa   >   Portofoliu   >   Lucrări finalizate   >   Construcții culturale şi sportive   >   Biblioteca Astra - situată în centrul Sibiului   

Biblioteca Astra - situată în centrul Sibiului

 

Sediul nou construit de CON-A găzduieşte partea modernă a bibliotecii. Clădirea are patru etaje, fiecare oferind cititorilor mai multe facilităţi: parter cu centru de informare, spaţiu pentru conferinţe, galerie de artă, librărie; mezaninul găzduieşte o secţie pentru copii, o secţie audio-muzicală şi un cabinet de informatică pentru copii. La etajul întâi este biblioteca electronică, iar la al doilea, depozitul de carte pentru adulţi, cu 500.000 de volume. Etajul trei găzduieşte secţia pentru adulţi, cu acces liber la raft, şi mai multe cabinete individuale de studiu, în timp ce la ultimul etaj se află o sală de lectură, cu 120 de locuri. Biblioteca a fost inaugurată în data de 1 ianuarie în prezenţa Preşedintelui României, odată cu intrarea României în UE şi deschiderea Programului "Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007".

Beneficiar:Consiliul Judeţean Sibiu
Durata de execuție:8 luni
Descrierea lucrărilor:4 etaje, finisaje de calitate deosebită, climatizare anti incendiu, instalaţii de ultimă generaţie: climatizare, stingere incendiu, incălzire, etc.
Amenajări exterioare.

UNIMAT

distribuitor de materiale de construcții din cadrul grupului CON-A
www.unimat.ro

Fundația CON-A

se implică în comunitate!
www.fundatiacona.ro
© 2019. Toate drepturile rezervate.