ACASĂ    PORTOFOLIU    FABRICI    CERTIFICĂRI    DESPRE NOI    CONTACT
 Acasa   >   Despre noi   

Despre noi

Scurtă descriere

CON-A este un Grup de firme cu capital integral românesc, privat, fondat în martie 1990, ce îl are ca asociat unic şi totodată Preşedinte pe Ing. Mircea Bulboacă. În momentul de faţă CON-A este cel mai important constructor sibian şi printre primii constructori din România. CON-A este lider regional în construcţii şi ca antreprenor general asigură beneficiarilor săi, prin intermediul firmelor și fabricilor de producție proprii, o gamă largă de servicii: proiectare, consultanță, execuție lucrări, furnizare materiale de construcții, elemente prefabricate și confecții metalice. Grupul de firme CON-A este specializat în lucrări de construcţii civile, industriale, social-culturale, edilitar-gospodăreşti, drumuri şi platforme. La ora actuală, CON-A poate să abordeze lucrări de construcţii montaj în cadrul următoarelor tipuri de proiecte: construcţii civile, construcţii publice, construcţii industriale, construcţii rutiere, lucrări de mediu.

Obiectivul principal al CON-A este satisfacţia deplină a clienţilor, prin realizarea în cel mai scurt timp a proiectelor contractate. PROMPTITUDINEA, CALITATEA, EFICIENŢA sunt atuurile care recomadă echipa noastră.

Informaţii financiare

De-a lungul timpului dezvoltarea continuă a societății a permis susținerea unui program de investiții proprii, care se ridică în ultimii 5 ani la valoarea de 11 mil. euro. Acest program investițional continuă și în prezent, pentru că noi credem în dezvoltarea durabilă a companiei.

La sfârşitul anului 2015 CON-A a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 56.5 milioane euro, ceea ce înseamnă o creştere a activităţii cu 9,3% comparativ cu cea a anului 2014. CON-A dispune de o lichiditate stabilă care la sfârsitul anului 2015 se concretizează într-un flux de numerar disponibil de aproximativ 10 milioane euro, fapt care permite onorarea la timp a datoriilor curente.

CON-A este un partener puternic şi stabil. Gradul de îndatorare al societăţii este scăzut, ceea ce arată că societatea dispune de suficiente capitaluri proprii pentru a acoperi capitalul împrumutat. Capacitatea financiară a companiei asigură o autonomie în execuţie de 60 de zile, la un volum al cifrei de afaceri de 60 milioane euro pe an.

DINAMICA CIFREI DE AFACERI ÎN ULTIMII 5 ANI (milioane euro)

UNIMAT

distribuitor de materiale de construcții din cadrul grupului CON-A
www.unimat.ro

Fundația CON-A

se implică în comunitate!
www.fundatiacona.ro
© 2019. Toate drepturile rezervate.