ACASĂ    PORTOFOLIU    FABRICI    CERTIFICĂRI    DESPRE NOI    CONTACT
 Acasa   >   Portofoliu   >   Lucrări finalizate   >   Construcții greenfield   >   Construire fabrică piese electronice   

IFM Sibiu - Construire fabrică piese electronice

 
Beneficiar:IFM Electronic SRL
Durata de execuţie:8 luni
Suprafaţa desfășurată:8.700mp (amprenta 6.320mp)
Descrierea lucrărilor: Proiectul include o hală de producție P+E, o hală de logistică parter și o clădire administrativă P+2E.
Structura de rezistență este realizată din beton armat prefabricat, având zonele de planșee realizate din elemente portante tip TT și predale, pereții de compartimentare la foc fiind din zidărie tip Ytong. Învelitoarea este realizată din tablă trapezoidală, termoizolație din vată minerală si hidroizolație din memebrană PVC. Închiderile perimetrale sunt realizate la corpul de poducție și cel de logistică din casete metalice structurale cu termoizolație din vată minerală acoperite cu plăci de Aquapanel și tencuială decorativă, termosistem la pereții din zidărie și placare cu tablă sinus în zonele tehnice/andocare. Închiderile perimetrale a clădirii administrative sunt realizate din casele metalice structurale și termoizolație din vată minerală, placate cu plăci din material compozit Equitone Tectiva. Tâmplăria exterioară (zone vitrate) sunt realizate cu sistemele de tâmplării de la Schuco AWS, ADS și FW. Finisajele la pardoseli sunt realizate din rășină epoxidică conductivă în zona de producție, rășină epoxidică pentru trafic intens în zona de logistică, placări ceramice în zonele destinate angajaților (vestiare, cantina, grupuri sanitare) și mochetă, respectiv covor PVC în zonele de birouri.
Pereții de compartimentare interiori sunt realizați în sistem gips-carton dublu placați.
Tâmplăria interioară (uși, uși rapide, uși andocari) este tip Hormann si Westag.
Proiectul conține și un bazin cu un volum de 800 mc pentru alimentarea hidranților și a sistemului de sprinklere.
Amenajările exterioare cuprind o parcare pentru automobile, drumuri de incintă și trotuare în suprafață de 5340 mp, realizate din pavaj, o zonă de andocare cu beton rutier 1250 mp, precum și o zonă verde inierbată de aprox. 11000 mp

UNIMAT

distribuitor de materiale de construcții din cadrul grupului CON-A
www.unimat.ro

Fundația CON-A

se implică în comunitate!
www.fundatiacona.ro
© 2019. Toate drepturile rezervate.