ACASĂ    PORTOFOLIU    FABRICI    CERTIFICĂRI    DESPRE NOI    CONTACT
 Acasa   >   Portofoliu   >   Lucrări finalizate   >   Construcții culturale şi sportive   >   Reţea Săli de Sport - diferite locaţii   

Reţea Săli de Sport – diferite locaţii
Sala polivalentă Mediaş, Sala de sport - Movileni, Câmpia Turzii

 

Scopul programului a fost construirea de noi săli de sport pe lângă instituţiile de învăţământ de toate gradele, la oraşe şi la sate, în vederea asigurării cadrului de desfăşurare a activităţilor sportive în condiţii optime de confort şi siguranţă. Construcţia sălilor de sport s-a realizat pe baza proiectelor pilot, elaborate şi aprobate în conformitate cu prevederile legale. Iniţial, prin acest program, au fost construite săli de sport cu o capacitate de 50 locuri. Ulterior, au fost lansate 2 noi proiecte tip, pentru săli cu capacităţi mai mari. CON-A a realizat în cadrul acestui proiect naţional 7 săli , în suprafaţă de 1.000 mp/sala, cu o capacitate de 50 de locuri, precum şi săli cu capacităţi mai mari în Movileni şi Câmpia Turzii. Tot în cadrul unui program naţional a fost construita şi Sala polivalentă din Mediaş cu un număr de 1.000 de locuri, aceasta devenind cea mai mare din municipiu.

Beneficiar:Compania Naţională pentru Investiţii
Durata de execuţie:6 luni
Suprafata:peste 1.000 mp
Descrierea lucrărilor:contract de execuţie "La cheie" structură metalică, închideri cu panouri tip sandwich termoizolate şi utilităţile aferente.

UNIMAT

distribuitor de materiale de construcții din cadrul grupului CON-A
www.unimat.ro

Fundația CON-A

se implică în comunitate!
www.fundatiacona.ro
© 2019. Toate drepturile rezervate.